Informatie

17 december

Het programma staat in het teken van De Nacht in al zijn facetten. En volgens Boddé horen daarbij: het wakker liggen, het piekeren, de hartstocht, de liefde, de erotiek en diverse andere menselijke eigenschappen die zich met name in de nacht manifesteren. De voorstelling is een waar muzikaal spektakel in het schemerduister. Nachtelijke jazz, chansons, improvisaties en natuurlijk nocturnes, de nachtmuziek uit de klassieke wereld. Muziek van Nina Hagen, Paul McCartney, Chopin, Astor Piazzolla. Het is van alles wat met één thema: de nacht of eigenlijk het moment dat je bíjna in slaap valt. De muzikale voorstelling heeft tot nu toe lovende reacties gehad over de verrassende zangeres Konijn, de ongelofelijke violiste Vercammen en natuurlijk Mike Boddé. Zoals ook al bleek bij hun korte televisie optreden bij Podium Witteman is het muzikaal een gouden combinatie. En dat samen met de boeiende verhalen van Mike Boddé belooft het een zeer bijzondere  avond te worden.

Mike Boddé: ‘Bij deze voorstelling zou ik het eigenlijk een compliment vinden als mensen slaperig worden.’

Beleef de nacht intens met Sterre, Merel en Mike. Beleef hun dromen en hun nachtmerries. 

Laat je meevoeren naar het moment waarop het onderbewuste spreekt, het moment dat creativiteit het licht vindt. 

Luister naar nachtmuziek in het schemerduister; nachtelijke jazz, nachtelijke improvisaties en natuurlijk ‘nocturnes’: de nachtmuziek uit de klassieke wereld. 

En hoe donker het ook wordt, de drie zorgen altijd dat er een vlammetje in de duisternis blijft branden; een nachtlampje van mooie muziek, de muziek van het nachtlicht.

Sterre Konijn, zang, duduk en tekst

Mike Boddé, piano en tekst

Merel Vercammen, viool, vibrandoneon en tekst