Informatie

1 januari - 1 januari

12:30 - 14:30 uur

◾ Maandag 1 januari 2024
◾ 12.30 – 14.30 uur
◾ Kloosterbibliotheek in Wittem

U bent van harte uitgenodigd voor de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst op maandag 1 januari 2024 van 12.30 tot 14.30 uur in de Kloosterbibliotheek, Wittem.

De nieuwjaarsbijeenkomst is een goede gelegenheid voor alle inwoners, ondernemers en verenigingen om elkaar te ontmoeten en om nieuwjaarswensen uit te wisselen. Burgemeester Nicole Ramaekers houdt dan ook haar nieuwjaarstoespraak. Traditiegetrouw reikt zij daarna de Uitstralingsprijs 2023* uit. Wij hopen u op nieuwjaarsdag te begroeten!

Voor de komende feestdagen wensen wij u vele mooie momenten en gezelligheid toe. Samen met u hopen wij in 2024 verder te werken aan de toekomst van Gulpen-Wittem.

*Uitstralingsprijs: ieder jaar zet de gemeente een persoon, vereniging, stichting of bedrijf in het zonnetje omdat ze iets bijzonders hebben gedaan het afgelopen jaar. Hij/zij ontvangt op de eerste dag van het nieuwe jaar uit handen van de burgemeester de prestigieuze Uitstralingsprijs. De winnaar heeft met zijn bijzondere prestatie een positieve bijdrage geleverd aan de leefbaarheid en/of heeft de gemeente in een positief daglicht gezet. Het is inmiddels een traditie in de gemeente Gulpen-Wittem om deze prijs op 1 januari uit te reiken. Vorig jaar werd de Uitstralingsprijs uitgereikt aan de Paus Franciscusgroep uit Wijlre.