Informatie

11 augustus - 11 augustus

19:30 - 21:30 uur

Ook kunt u voor onderstaand concert een bijpassend menu bijboeken.

 

Mantra Experience,

verdere informatie volgt binnenkort.

 

 

Doe mee met deze transformerende avond waarin we onszelf onderdompelen in de diepgaande wereld van eeuwenoude Sanskriet mantra’s. Dit is geen typische zang- of kirtan ervaring; het is een meditatieve reis onder begeleiding van Swami Purnachatianya, waarin hij de Vedische hymnen zal chanten en uitleggen.

  • Ervaar een 2-uur durende, transformerende mantra sessie
  • Ontstijg je geest en verbind met je innerlijke zelf door middel van eeuwenoude klanken
  • Leer de diepere betekenis van de Vedische hymnen en de kosmische trillingen die ze overbrengen van een expert van de Vedische Traditie

 

Op 14 augustus nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan een werkelijk transformerende ervaring: een avond van spiritueel ontwaken door de kunst van mantra chanten. Dit concert van, Swami Purnachaitanya, belooft een bijzondere reis voor je innerlijke zelf te worden.

Sanskriet mantra’s, het hart van dit evenement, bieden een krachtige en meditatieve ervaring. Wanneer ze op de juiste manier worden gechant, overstijgen deze eeuwenoude klanken de grenzen van gewone muziek en leiden ze je naar een diepe verbinding met je innerlijke zelf. De trillingen van deze krachtige woorden en zinnen creëren een serene en meditatieve sfeer, waardoor je gemakkelijk voorbij je gedachten en geest gaat en je je innerlijke rust en ware natuur kunt ervaren.

Dit concert biedt je een unieke gelegenheid om je eigen spiritualiteit te verkennen, of je nu een ervaren beoefenaar bent of een nieuwsgierige beginner. Onder leiding van Swami Purnachaitanya, een echte expert van de Vedische traditie, komen we in harmonie samen om de schoonheid en sereniteit te ervaren die deze eeuwenoude Vedische hymnen in je leven kunnen brengen.